2016. sze 22.

Fejhallgató beépített Spofity vezérléssel? Jöhet!

írta: erahurka
Fejhallgató beépített Spofity vezérléssel? Jöhet!

Annyi okos kacat lát napvilágot manapság, hogy nehéz kiválasztani, melyik az igazán hasznos. Szerencsére ezzel a fejhallgatóval könnyű dolgunk volt, hisz a gyártónak egészen innovatív vezérlést sikerült beépítenie, ami nem csak hogy hasznos, hanem előremutató megoldásnak tűnik.

musik-one-headphones.jpg

Ugyanis a Muzik One nem egyszerű zenelejátszást vezérlő gombokkal van ellátva, hanem négy programozható okos gombbal, melyekhez a különböző alkalmazások funkcióit is hozzárendelhetjük a dedikált Connect App segítségével. Tehát a Spotify mellett akár a Facebookot vagy a startupot finanszírozó Twittert is könnyedén használhatjuk vele. Sajnos ezek az extrák egyelőre csak iOS eszközökön érhetőek el, de már készül az Android támogatás is.

A fejhallgató egyébként 40 mm-es hangkeltőkkel rendelkezik, kialakítása pedig változtatható, így mind az over ear, mind az on ear kivitel kedvelői megtalálhatják benne számításukat. Természetesen vezeték nélkül, Bluetooth segítségével kapcsolódik okostelefonunkhoz, és akár 15 méterről is használhatjuk, de ha mégis inkább kábellel csatlakoztatnánk, egy 3,5 mm-es port is helyet kapott rajta. A vállalat impresszív, mintegy 30 órás üzemidőt ígér, bár nem részletezték, hogy ezt készenlétben vagy zenehallgatás mellett hozhatjuk ki az eszközből.

Ezek után nem érhet senkit meglepetésként a magas ár: Amazonon jelenleg 299 amerikai dollárért vesztegetik, ami átszámítva (adók és kereskedői árrés nélkül) körülbelül 83,000 forintnak felel meg. 

Forrás: Android Authority

Szólj hozzá

mobil fejhallgató muzik one