2016. sze 15.

Ilyen lenne az Uncharted 4 60 fps sebességgel

írta: erahurka
Ilyen lenne az Uncharted 4 60 fps sebességgel

Az új generációs konzolok megjelenésekor sokat vártunk tőlük, amit csak részben tudtak teljesíteni. A játékok szépek voltak ugyan, de nem futottak igazán stabilan. Ezzel pedig a PlayStation programozást mesteri szinten űző Naughty Dog stúdió sem tudott mit kezdeni az Uncharted 4 fejlesztése során. A DigitalFoundary viszont megmutatta, milyen lenne a játék, ha a PS4 sokkal erősebb vas lenne.

uncharted-4-making-of-ep-1.jpg

A sebességnövekedést egy egyszerű trükkel érték el. Egy a játék befejezése után megnyíló módosító opció bekapcsolásával rögzítették a felvételt, mely jelentősen lelassítja a játékmenetet. Ezt követően vágásnál gyorsították kétszeres sebességűre a videót, amivel elérték a videóban látható stabil 60 fps-t.

A Sony múlt heti bejelentése előtt sokan pletykálták, hogy valami ilyesmire lesz képes a PS4 Pro, ám azóta biztossá vált, hogy ha valamire, akkor 1080p60-as gameplayre alkalmatlan lesz az új gép, így a fenti látványra a PS5-re szinte biztosan érkező Uncharted 4 remastered kiadásáig mindneképp várnunk kell.

A képet innen szereztük.

Szólj hozzá

gaming ps4 uncharted 4