2016. sze 28.

Még idén jöhet a Nintendo NX?

írta: erahurka
Még idén jöhet a Nintendo NX?

Hányszor leplezett le konzolokat és egyéb tech cuccokat az Amazon vagy más webshop egy-egy korai listázással! Ezúttal a Tesco-nak sikerült a kelleténél kicsit korábban feltennie oldalára a várva-várt Nintendo gépet.

2401359-jumping_mario_artwork_new_super_mario_bros_wii.png

A brit áruházlánc szerint december 31.-étől lesz megvásárolható a Nintendo NX, de ez nyilván hülyeség. Azonban ez jelenthet egy pontos dátum nélküli, idénre tervezett startot, ami már elképzelhető, bár a japán óriás eddig nem tett semmilyen hivatalos bejelentést a géppel kapcsolatban.

Ha lehet hinni a Tesconak, 350 angol fontról fog indulni az új játékkonzol ára, ami egy elég tápos gépre enged következtetni, tekintve, hogy a Sony frissített, 4K megjelenítők mellé ajánlott PS4 Pro-ja is hasonló áron nyit majd novemberben.

nintendo-nx-at-tesco-600x368.jpg

Az eddigi hírek alapján a Nintendo NX egy olyan hibrid gépnek ígérkezik, mely egyszerre fog normál otthoni és hordozható konzolként funkcionálni. Ha valóban sikerül majd a konkurenciához hasonló technikai paramétereket, illetve handheld módban vállalható üzemidőt produkálni, akkor a fenti ár nem is tűnik annyira elrugaszkodottnak. Megjelenésekor egyébként a Wii U 250, illetve annak prémium kiadása 300 fontba került.

Forrás: VG247

Szólj hozzá

nintendo gaming nintendo nx